Siirry sisältöön

Toivakan koulukeskuksen A-talo (mm. liikuntasali ja kuntosali) suljettuina putkiremontin ajan 3.6.-2.8.2024

Muistutamme, että Toivakan koulukeskuksella A-talossa tehdään putkiremontti ajalla 3.6.-2.8.2024. Tämän vuoksi kaikki koulukeskuksen A-talon tilat, mukaan lukien liikuntasali ja kuntosali, ovat suljettuna koko kesän ajan. Jo ostetut kuntosalikortit hyvitetään niin, että sulun alkaessa jäljellä oleva kuntosalin käyttöoikeusaika siirretään sulun jälkeiseen aikaan.

Kesän aikana lihaskuntoa voi harjoittaa esimerkiksi Esperi Hoivakoti Soivakan tiloihin sijoitetuilla kuntosalilaitteilla, jotka ovat kaikkien kuntalaisten käytettävissä maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 13.30-15. Laitteet soveltuvat myös liikuntarajoitteisille. Soivakan henkilökunta avaa oven ovikelloa soitettaessa. Lisäksi urheilukentän ulkokuntosalilaitteet ovat käytettävissä.

Lisätietoja:

Kulttuuri- ja vapaa-aikasuunnittelija Susanna Liljander, p. 040 553 1456 

Kuntaympäristöjohtaja Jari Lämsä, p. 040 630 4035 

Rehtori-sivistysjohtaja, kirjastonjohtaja Sirpa Orell-Pohjola, p. 050 475 1051 

Kuntosalilta kuva, painoja ja kuntolaitteita
Takaisin ajankohtaisiin