Siirry sisältöön

Sijoitu Toivakkaan

Vireä Toivakan kunta sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Sijainti Valtatie 4:n vieressä on kätevä myös pääkaupunkiseudulle kulkemisen kannalta.

Toivakan hyvät yhteydet eivät rajoitu vain fyysiseen liikkumiseen: Kunnan alueella on valokuituverkko, joka mahdollistaa tehokkaan etä- tai hybridityöskentelyn. Palvelun tuottaa Keski-Suomen Valokuituverkot Oy

 

Toivakan Viisarimäen yritysalue

Toivakan Viisarimäen yritysalueen tontit ovat varattavissa. Alueella on erikokoisia tontteja n. 3000 – 12 000 m2, jotka mahdollistavat erityyppisten yritysten tarpeet. Yritysalueen tonttien hinnat ovat edulliset, 1 €/m2. Alueella on kunnallistekniikka. Viisarimäen yritysalue

 

Työllisyys ja elinvoimapalvelut yrityksille

Toivakan kunnan työllisyys- ja elinvoimapalvelut ovat ilmaisia yrittäjille ja työnhakijoille. Saat tukea työvoiman hankkimiseen, työllistämisen tukiasioissa sekä osatyökykyisten työllistämismahdollisuuksissa.

Lisäksi ylläpidämme Toivakan yrittäjien sähköpostituslistaa, johon voi halutessaan liittyä. Saat tietoa ajankohtaisista asioista kunnassa sekä kutsut yrittäjien aamukahvitilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin. Liittymispyynnöt sähköpostituslistalle: kirjaamo@toivakka.fi.

 

Julkiset hankinnat yrityksille

Toivakan kunta toimii hankinnoissaan julkisten hankintojen ohjeiden mukaisesti. (Lakijulkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista 1397/2016). Kunnassa ei ole keskitettyä hankintayksikköä, vaan hankinnat tehdään palvelualoittain pienhankintaohjetta ja hankintalakia noudattaen (hallintosääntö ja hankintaohje).