Kuntosali

Ohjeistusta:

  • muistathan hyvän käsihygienian
  • ethän tule kuntosalille flunssaisena 
  • muista turvavälit, mikäli mahdollista (tee treenisi reippaasti, älä jää ”asumaan” salille, näin vältämme ruuhkaa)
  • kuntosali ei ole pienten lasten/nuorison leikkipaikka

Toivakan kuntosali sijaitsee Toivakan koulukeskuksessa.

Osoite: Salomonintie 3.

Kuntosalin käytöstä  peritään kunnanhallituksen vahvistamat maksut. Yleisten vuorojen käyttäjillä on oltava maksettu kuntosalikortti (kunnan työntekijöillä ei tarvitse olla). Kuntosalikortin voi ostaa Toivakkatalolta sen aukioloaikoina. Kortin voi maksaa kuntosalilla MobilePaylla.

Liikuntahallin pääovi aukeaa/auki aamuisin ma-pe klo 06.55 ja iltapäivisin klo 14.50. Viikonloppuisin ovi aukeaa klo 7.50.

Kuntosalin aukioloaikoja on jouduttu supistamaan häiriökäyttäytymisen vuoksi. Mikäli tämä asiaton oleskelu salilla/käytävillä saadaan loppumaan, niin voidaan mahdollisesti aukioloaikaa pidentää!

Järjestöjen varatuilla vuoroilla käy kyseisen järjestön jäsenmaksun maksaneet! Torstain klo 18-19 vuoro on tarkoitettu naisille! Yleiset vuorot eivät ole ns. vapaita hengailuvuoroja nuorisolle! Kuntosalissa, liikuntasalissa ja käytävillä asiaton oleskelu on kielletty.

Muutokset mahdollisia. Muutoksista ilmoitetaan liikuntasalin pääoven seinällä olevalla ilmoitustaululla, sekä kunnan nettisivujen ajankohtaista palstalla.

Vapaa-aikatoimi 040 5531 456

Kuntosali web