Senioritoiminta

Senioritoiminta

Senioripäivät kokoontuvat parillisten viikkojen tiistaina klo 11-13 seurakuntakodilla.

Syksyn ohjelma:

5.9. Ehtoollishartaus ja senioripäivien syksyn toiminnan esittelyä

19.9. Muutos ohjelmaan: kulttuuri- ja vapaa-aikasuunnittelija Susanna Liljander ja kirjastonhoitaja Anne Vihinen vierailevat

3.10. Vanhusten viikon ohjelmaa

17.10. Muutos ohjelmaan: vt. kunnanjohtaja Touko Aalto vierailee

31.10. Musiikkia: Rami ja nimettömät

14.11. Yllätysohjelmaa

28.11. Adventin aika & askartelua

12.12. Jouluhartaus ja -ruokailu

Marttojen valmistama herkullinen lounas 10 € tai kahvi ja pulla 3 €.

Paikka: Seurakuntakoti, Salomonintie 8, Toivakka

 

Tiedustelut: Hyvinvointisuunnittelija Satu Korhonen, p. 040 192 7817

 

 

Eloisaa! -toimintaa Toivakassa syksyllä 2023:

Toivakan Eloisaa! -ryhmä kokoontuu joka toinen torstai klo 12-13.30 ajalla 7.9. – 14.12.2023 (ei viikolla 42).

Ryhmässä alustavasti teemoina esimerkiksi aivoterveys, liikunta ja mielenhyvinvointi. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla kerätään osallistujien toiveita ja suunnittellaan syksyn kokoontumisten teemoja yhdessä ryhmän kanssa. Ryhmäkokoontumisemme ovat toiminnallisia vaikkakin tarjoamme osallistujille aina aluksi kahvit. Kokoonnumme Toivakassa nuorisotila Vakkarilla tai Paikkalanvuoren laavulla.

Eloisaa!-toiminta on Liepeen hoiva ry:n koordinoimaa matalan kynnyksen avointa toimintaa kotona asuville yli 65-vuotiaille ikäihmisille. Toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA. Rahoitus toiminnalle haetaan vuosittain. Toiminta alkoi vuonna 2015. Toiminta-alueena on Laukaa ja Toivakka.

Eloisaa!-toiminnan tavoitteena on kotona asuvien ikäihmisten hyvinvoinnin vahvistaminen ja yksinäisyyden tunteen vähentäminen osallistavan, yhdessä suunniteltavan ryhmätoiminnan ja tapahtumien avulla. Ryhmiimme ovat tervetulleita ikäihmiset, jotka pystyvät toimimaan osana ryhmää. Toiminnassa ei ole avustajia käytettävissä. Kokoonnumme sään salliessa usein ulkona lähiluonnon kauneudesta nauttien.