Lukupiiri

Lukupiiri on pyörinyt Toivakan kirjastossa syksystä 2018. Lukupiirin ideana on lukemiskokemuksen jakaminen: piiriläiset lukevat ennalta sovitun kirjan ja kokoontuvat sitten keskustelemaan luetusta. Piiriin ovat tervetulleita kaikki ja toiminta on maksutonta. Et tarvitse kirjallisuuskoulutusta tai loistavia oraattorin taitoja, vaan riittää, että pidät kirjojen lukemisesta ja sinusta tuntuisi mukavalta jakaa lukukokemus muiden kanssa. Ja toki lukupiiriin voi tulla vain kuuntelemaankin lukematta kirjaa ollenkaan. Mukaan voi hypätä milloin vain ja henkilökunta auttaa luettavien kirjojen varaamisessa.

Kesätaukoa (kesä-elokuu) lukuun ottamatta lukupiiri kokoontuu kerran kuukauden kirjaston salissa. Kirjaston salissa voidaan olla väljästi, turvavälit huomioiden.

Keväällä 2021 lukupiiriä järjestetään huomioiden koronatilanne. Kunnan johtoryhmä päättää kokoontumisesta. Helmikuun lukupiiri jää nyt väliin, ja samoin maaliskuun piiri. Huhtikuussa lukupiiritoiminta on tauolla 18.4. saakka. Lukupiiriin ei valitettavasti voida ottaa uusia piiriläisiä kokoontumisrajoitusten vuoksi.

Lämpimästi tervetuloa lukupiiriin!