Siirry sisältöön

Toivakan kesämarkkinat ja Vakkafest

Toivakan kesämarkkinat lauantaina 6.7. klo 10-14 Toivakkatalon edustalla. Vakkafest ravintola Sun Toiveen alueella klo 18-02: Esiintymässä mm. JJ & Sideburns, Movetron, Arja Koriseva ja BadName!

Toivakan perinteiset kesämarkkinat järjestetään la 6.7. klo 10-14 Toivakkatalon edustalla ja läheisyydessä, os. Iltaruskontie 2, 41660 Toivakka. Ruoka- ja myyntikojujen lisäksi vilttikirppis sekä mukavaa koko perheen ohjelmaa!

Lapsia viihdyttää Täti Hattara ja Töötti klo 11!  Palkitsemisia klo 12 alkaen.

Paikalla myös keppihevosrata – Aikuisille! 

Suomen Nuorisoseurat ja Keppihevosharrastajien yhdistys tuovat #VapausHarrastaa-kampanjassa kesätapahtumiin keppihevosradan, jota ratsastamaan ovat tervetulleita aikuiset. Lapset ja nuoret saavat toimia opettajina ja kannustajina, ja heidän lisäkseen toimintaa ohjaavat Keppihevosharrastajien yhdistyksen nuoret aktiivit. Tule kokeilemaan hauskaa ja hikistäkin keppihevosharrastusta hyvässä seurassa, sekä pohtimaan harrastusten merkitystä lasten ja nuorten elämään, asenteisiin ja sosiaalisiin suhteisiin.

Myös Toivakan kirjasto on avoinna kesämarkkinoiden aikaan!

Markkinamyyjät voivat ostaa vielä markkinapaikkoja Toivakan kunnan verkkokaupan kautta 20 euron hintaan:
toivakka.cpu.fi/tuote-osasto/markkinapaikat

Vilttikirppismyyjät voivat ostaa vilttipaikan Toivakan kunnan verkkokaupan kautta 5 euron hintaan:
toivakka.cpu.fi/tuote/markkinoiden-kirpputoripaikat

 

Vakkafest järjestetään klo 18-02 ravintola Sun Toiveen takapihan alueella, os. Toivakantie 30, 41660 Toivakka.

Luvassa jälleen ihanaa kesäfestaritunnelmaa ja monipuolista musiikkitarjontaa! Esiintymässä Häät & Hautajaiset, JJ & SideburnsMovetronArja Koriseva sekä BadName.

Vakkafest -lippuja voi ostaa ennakkoon käteisellä K-Market Perälästä (Toivakantie 30).  Verkkokaupan kautta ennakkoliput Biletin sivuilta >>>

Ennakkoliput 25 €. Ravintola Sun Toiveen ovelta 30 €.

K-18.

Tapahtumaa järjestämässä: Toivakan Yrittäjät ry. Yhteistyössä mukana Toivakan kunta sekä alueen yrityksiä ja yhdistyksiä.

Takaisin ajankohtaisiin