Siirry sisältöön

Liikuntasali

Liikuntasali sijaitsee Toivakan koulukeskuksessa.

Osoite: Salomonintie 3

Koko: 32,50 m x 20 m (saliin ei mahdu täysimittainen salibandykaukalo)

Toivakan koulukeskuksella A-talossa tehdään putkiremontti ajalla 3.6.-2.8.2024. Tämän vuoksi kaikki koulukeskuksen A-talon tilat, mukaan lukien liikuntasali ja kuntosali, ovat suljettuina koko kesän ajan.

Lainattavissa olevat välineet:

  • salibandymaalit 2 kpl
  • lentopallotolpat ja -verkot
  • sulkapallotolpat ja -verkot
  • salibandykaukalon laidat.

Liikuntasalissa on 2 pukuhuonetta ja erikseen 1 pukuhuone kuntosalin käytössä. Salin saa jaettua väliverholla kahteen lohkoon.

Salin käytöstä peritään kunnanhallituksen vahvistamat vuokrat ja hintoja voit kysellä kunnan keskuksesta tai vapaa-aikapalveluista.

Vakiovaraukset: vapaa-aikapalvelut, kulttuuri- ja vapaa-aikasuunnittelija puh. 040 5531 456, susanna.liljander@toivakka.fi

Yksittäiset tunnit / turnausvaraukset / tapahtumavaraukset / auditorion varaukset: vapaa-aikapalvelut, kulttuuri- ja vapaa-aikasuunnittelija puh. 040 5531 456, susanna.liljander@toivakka.fi . Varaukset vähintään 3 viikkoa ennen tapahtumaa.

Huom! Liikuntasalin pääovi on lukossa. Kulunvalvonta otettu käyttöön 8.5.2023.

Muutamia ohjeita:

Ryhmän ohjaajan vastuulla on, että ryhmäläiset tulevat omalle vuorolle yhdessä.

Liikuntatilojen sisäovet on pidettävä lukossa. Liikuntasalissa ei ole enää vapaita ”höntsävuoroja”, vaan jokaisella vuorolla on oltava vastuuhenkilö kulunvalvonnan vuoksi. Illan viimeiset sammuttavat valot kyseessä olevista tiloista.

Muutokset ovat mahdollisia ja niistä ilmoitetaan liikuntasalin ulkokatoksen seinällä olevalla ilmoitustaululla sekä kunnan nettisivuilla Ajankohtaista-palstalla.