Siirry sisältöön

Näyttelyhakemus

Kirjaston näyttelyaikoja voi hakea kirjaston saliin tai kirjaston puolelle. Jos näyttelyään haluaa tarjota useamman kerran, olisi hakemuksien väli suositeltavaa olla noin viitisen vuotta.

Kirjaston salin näyttelytilaa haetaan alla olevalla hakemuksella. Haku on ympärivuotinen. Hakemuksesta selviää näyttelyn järjestäjää ja näyttelyä koskevat perustiedot lyhyesti sekä suunnitelma näyttelyn ajankohdaksi. Hakemukseen liitetään mukaan muutama digikuva, jotka voi myös lähettää suoraan sähköpostina. Hakemus toimii näyttelyn esitietolomakkeena ja sen pohjalta kirjaston henkilökunta tekee kirjaston ulko-oveen näyttelyjulisteen sekä pystyy tarvittaessa vastaamaan näyttelyä koskeviin kysymyksiin. Kirjasto myös tiedottaa näyttelystä Toivakan kunnan nettisivuilla. Hakemus osoitetaan kirjastoon joko sähköpostitse kirjasto@toivakka.fi  tai postitse: Toivakan kirjasto, Iltaruskontie 4A, 41660 TOIVAKKA.

Näyttelytyöryhmä käy läpi hakemukset. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen tehdään näyttelysopimus ja sovitaan näyttelyn ajankohta sekä  pystytys- ja purkupäivä. Toiveena on, että näyttely voisi olla esillä pidemmän aikaa (1-3 kk), jotta sille saadaan mahdollisimman paljon yleisöä.

Kirjaston puolen näyttelyitä voi hakea alla olevalla hakemuksella merkinnällä ”piennäyttely”. Kirjaston puolen näyttelyt ovat pienimuotoisempia kuin salin näyttelyt. Kirjaston puolen piennäyttelyt ovat lastenosastolla tai sovittaessa muussa kirjaston tilassa. Hakemuksessa tulee olla suunnitelma tilankäytöstä.

Pysyvät varaukset

Taidekoulu toukokuu (sali ja kirjaston puoli)
Päivähoito huhti- ja marraskuu (lastenosasto)

Huom!
Näyttelyn pitäjä huolehtii oman näyttelynsä ripustuksen ja purkamisen itse.  

» Toivakan kirjastosalin näyttelyhakemus (pdf, 28 kt)

» Toivakan kirjastosalin näyttelyhakemus (doc, 26 kt)