Siirry sisältöön

Joutsan, Luhangan ja Toivakan neuvoloiden palvelunumerot yhdistyvät 6.9.2021 alkaen

TIEDOTE 24.8.2021 / Keski-Suomen seututerveyskeskus

Joutsan, Luhangan ja Toivakan neuvoloiden palvelunumerot yhdistyvät

Joutsan, Luhangan ja Toivakan perhesuunnittelu-, äitiys- ja lastenneuvolan sekä diabeteshoitajien ja aikuisten terveysneuvonnan yhteydenotot keskitetään maanantaista 6.9.2021 lähtien yhteen yhteiseen palvelunumeroon. Neuvoloiden uusi yhteinen palvelunumero 014 269 0244 toimii maanantaista perjantaihin klo 8-10.

6.9. alkaen Joutsan, Luhangan ja Toivakan neuvola-asiointiin liittyvät puhelut ja yhteydenotot neuvoloiden terveydenhoitajiin hoituvat yhteisestä palvelunumerosta riippumatta siitä, minkä neuvolan asiakas on kyseessä tai missä päin kuntaa asiakas asuu. Terveydenhoitajien aikaisemmat henkilökohtaiset numerot poistuvat käytöstä.

Muistihoitajan yhteystiedot ja soittoaika pysyvät ennallaan, eli muistihoitajaa voi tavoitella arkisin klo 12-13 puhelinnumerosta 014 269 0255.

Puhelinpalvelun keskittämisellä pyritään selkeyttämään yhteystietoja sekä takaamaan parempi saavutettavuus. Jatkossa neuvolan puhelinpalveluun voi myös jättää soittopyynnön joko puhelimitse tai verkossa Seututk.fi -sivustolla.

Lisätietoja:
Osastonhoitaja Merja Sivanne, merja.sivanne@seututk.fi, p. 014 269 0201

Takaisin ajankohtaisiin