Siirry sisältöön

Maakunnallisen vammaisten ja ikäihmisten perhehoidon koordinointi

Maakunnallista perhehoidon koordinointia on toteutettu vuodesta 2015 alkaen ja Toivakka on yksi mukana olevista kunnista. Perhehoito on vammaisen lapsen, nuoren, aikuisen tai ikääntyneen hoidon, kasvatuksen tai muun ympärivuorokautisen huolenpidon järjestämistä perhehoitajan tai hoidettavan kodissa. Perhehoito voi olla lyhytkestoista tai jatkuvaa kestäen vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Lyhytaikainen perhehoito on yksi vaihtoehto eripituisiin tilapäishoidon tarpeisiin.

Voisiko perhehoitajuus sopia teidän arkeenne ja elämäänne? Syyskuussa alkavaan kehitysvammaisten perhehoitajien ennakkovalmennukseen voi nyt ilmoittautua.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä. https://www.jyvaskyla.fi/talous-ja-strategia/hankkeet/maakunnallinen-vammaisten-ja-ikaihmisten-perhehoidon-koordinointi

Takaisin ajankohtaisiin