Siirry sisältöön

Yhdessä kohti ilmastoviisasta kuntaa

Haluatko elää kestävässä ja elinvoimaisessa kunnassa? Onko ilmastoviisaus kunnalle uhka vai mahdollisuus? Miten kunnasta saadaan ilmastoviisas asukkaiden, työntekijöiden ja päättäjien yhteistyöllä?  

 

Ilmastonmuutos, kunta ja kuntalainen –etätyöpaja keskisuomalaisten kuntien asukkaille, työntekijöille ja luottamushenkilöille tiistaina 13.4.2021 klo 16-18. Lisätiedot ja ilmoittautumiset tämän linkin kautta. Työpajan fasilitoi Tyrsky Konsultointi Oy. Tervetuloa mukaan!

 

Työpajat järjestää Keski-Suomen liiton vetämä, YM rahoittama Maalaisjärkielämää-hanke, jossa pyritään hahmottamaan harvaanasutun maaseudun ilmastotyön erityispiirteitä. Lisätietoa hankkeesta ja sen tapahtumista: https://keskisuomi.fi/elinvoima-ja-kehittaminen/ilmastotyo/maalaisjarkielamaa/

 

Edellisessä, Ilmastonmuutos ja minä -etätyöpajassa puhuttiin mm. alla näkyvistä aiheista, mistä sinä haluaisit puhua?

 

Takaisin ajankohtaisiin