Siirry sisältöön

Kysely keskisuomalaisille perheille sivistys- ja sote-palveluista

Kysely keskisuomalaisille perheille sivistys- ja sote-palveluista

Keski-Suomen sote-uudistuksen hankkeissa kartoitetaan keskisuomalaisten vanhempien ja huoltajien kokemuksia lasten, nuorten ja perheiden palveluista sekä koronaviruksen aiheuttaman poikkeusolojen vaikutuksista perheiden hyvinvointiin. Kysely on avoinna 6. – 30.4.2021 välisen ajan.

Kysely on suunnattu keskisuomalaisille vanhemmille ja huoltajille, joilla on alle 18-vuotiaiden lapsia.

Tietoa lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnista ja kehittämistoiveista

Kyselyn tuloksia hyödynnetään Keski-Suomen sote-uudistuksen hankkeissa, mahdollisen Keski-Suomen hyvinvointialueen sekä kuntien lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittämisessä.

-Saamme ajantasaista tietoa lasten, nuorten ja perheiden kokemuksista sivistys-, sosiaali-, terveyspalveluiden osalta koko Keski-Suomen alueelta, mutta myös kuntakohtaisesti. Koemme tärkeänä tiedostaa perheiden hyvinvoinnin nykytilan, jotta osaamme kohdentaa eri palveluiden tarjoamaa tukea lapsille, nuorille ja perheille. Vastaavaa kyselyä samanlaisella laajuudella ei ole aiemmin Keski-Suomessa tehty, kertoo Hanna Hämäläinen Keski-Suomen sote-uudistuksen hankkeista.

Vastaa kyselyyn ja vaikuta

Kyselyyn pääset vastaamaan Webropol-lomakkeella.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Kyselyyn vastataan nimettömästi. Kyselyä jaetaan kuntien Wilma-järjestelmän ja varhaiskasvatuksen asiointikanavien kautta sekä Keski-Suomen kuntien verkkosivuilla.

Lisätietoa

– Hanna Hämäläinen, projektipäällikkö, Keski-Suomen sote-uudistus, p. 050 311 8684, hanna.k.hamalainen(at)jyvaskyla.fi
– Marika Erkkilä, projektityöntekijä, Keski-Suomen sote-uudistus, p. 050 311 8689, marika.erkkila(at)jyvaskyla.fi

Takaisin ajankohtaisiin