Siirry sisältöön

100 toivakkalaista saa lähiaikoina kyselyn jätehuollosta

Jyväskylän seudun jätelautakunta on valmistautumassa Mustankorkea Oy:n järjestämään jätteenkuljetukseen, joka alkaa Toivakassa 1.4.2021. Mustankorkea Oy on kuntien omistama jätehuoltoyhtiö, joka tuottaa asukkaille jätehuoltopalveluita.

Jätehuoltoviranomainen tarkastelee parhaillaan kiinteistöjen jätteenkuljetustietoja ja päivittää ne Mustankorkean asiakasrekisteriin.  Kaikkien kiinteistöjen jätehuoltojärjestelyistä viranomaisella ei kuitenkaan ole tietoja ja näitä kysytään nyt suoraan kiinteistöiltä. Näin alkuun noin sadalle vakituiselle kiinteistöille on lähetetty kirje, jossa on ohjeet jätehuoltotietojen ilmoittamiseksi.

Lisätietoja Jyväskylän seudun jätelautakunnalta

jatelautakunta[a]jyvaskyla.fi
p. 014 266 0178 ma–to klo 9–15 (numeroon saapuvat puhelut tallennetaan)
käyntiosoite: Palvelupiste Hannikainen, Hannikaisenkatu 17
PL 233, 40101 Jyväskylä

Takaisin ajankohtaisiin