Siirry sisältöön

Anna palautetta Keski-Suomen maakuntakaavan 2040 osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

Keski-Suomen liiton tiedote 09.09.2020

Keski-Suomen maakuntakaavan 2040 osallistumis- ja arviointisuunnitelma on parhaillaan nähtävillä ja siitä kerätään palautetta.

Keski-Suomen maakuntakaavaa päivitetään kertyneiden muutostarpeiden mukaisesti. Tällä hetkellä, Keski-Suomen maakuntakaavan 2040 vireilletulovaiheessa nämä muutostarpeet liittyvät seudullisesti merkittävään tuulivoimatuotantoon, liikenteeseen ja hyvinvoinnin aluerakenteeseen. Maakuntakaavan päivitys koskee Keski-Suomen voimassa olevaa maakuntakaavaa ja koko Keski-Suomen maakunnan aluetta, pois lukien Kuhmoinen.

Päivityksen teemat ja niitä koskevat tavoitteet määritellään tarkemmin nyt nähtävillä olevassa ikuisessa osallistumis- ja arviointisuunnitelmassa (I-OAS) sekä sen päivittyvässä liitteessä. Dokumentit ovat nähtävillä Keski-Suomen kunnissa, Keski-Suomen liitossa sekä liiton verkkosivuilla 7.9.-30.10.2020 välisen ajan.

Kaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta on mahdollista antaa palautetta joko sähköpostilla tai kirjeitse.

Lue lisää ja tutustu aineistoon täällä.

Lisätietoja:

Markus Erkkilä
suunnittelujohtaja
040 162 7887
markus.erkkila[at]keskisuomi.fi

Hanna Kunttu
suunnittelupäällikkö
040 591 5901
hanna.kunttu[at]keskisuomi.fi

Liisa Bergius
maakunta-arkkitehti
040 590 2296
liisa.bergius[at]keskisuomi.fi

Takaisin ajankohtaisiin