Siirry sisältöön

Toivakan jätekuljetukset muuttuvat 1.4.2021 alkaen

Toivakan jätekuljetukset muuttuvat 1.4.2021 alkaen

Toivakan kunnan alueella jätteenkuljetukset siirtyvät kunnallisen jäteyhtiön Mustankorkea Oy:n hoidettaviksi 1.4.2021 alkaen. Siihen saakka jätteenkuljetukset hoidetaan kuten nykyisin eli kiinteistön haltija sopii jäteastian tyhjennyksestä valitsemansa kuljetusyrityksen kanssa. Lista Toivakassa toimivista kuljetusyrityksistä löytyy Jyväskylän seudun jätehuollon verkkosivuilta osoitteesta www.jyvaskylanseutu.fi/jatehuolto.

Jyväskylän seudun jätelautakunta päätti keväällä 2018, että Toivakassa siirrytään kunnan järjestämään jätteenkuljetukseen lokakuussa 2020. Päätöksestä on valitettu korkeimpaan hallinto-oikeuteen, joten päätös ei vielä ole lainvoimainen. Valitusprosessin vuoksi kunnan järjestämää jätteenkuljetusta ei voida aloittaa päätöksen mukaisessa aikataulussa.

Mustankorkean järjestämän Toivakan jätteenkuljetuksen kilpailutuksen voitti Lassila & Tikanoja Oyj. Kun kuljetukset siirtyvät Mustankorkean hoidettavaksi, muut yritykset eivät saa ottaa kuljetettavakseen asumisessa syntyvää jätettä eivätkä muuta kunnan vastuulle kuuluvaa jätettä.

Lisätietoja: palvelupäällikkö Kari Ström, p. 050 60943, kari.strom[at]jyvaskyla.fi

Takaisin ajankohtaisiin