Siirry sisältöön

ToiRilaiset mitalikannassa Tampereella

ToiRilaiset mitalikannassa Tampereella

 

Toivakan Rivakan urheilijat menestyivät upeasti viikonloppuna Tampereella järjestetyissä aikuisurheilijoiden yleisurheilun SM-hallikisoissa.

M50-sarjan painonheitossa hopealle heitti huikealla 15,40 metriä lentäneellä kaarella toivakkalaislähtöinen Marko Lahtinen. Hän intoutui liittymään taas kotikunnan urheiluseuran jäseneksi juuri näiden kisojen takia. Siinäpä vasta esimerkki kotiseuturakkaudesta.

Terttu Marttila juoksi N75-sarjassa 800 m hopeaa ja 1500 m pronssia. Kyseessä ovat tiukat lajit, jotka vaativat ahkeraa harjoittelua ja Terttu onkin tuttu näky lenkillä Toivakan katukuvassa.

Jo viime kesän kisoista tutuksi tulleella lempinimellä ”Viiden mitalin Marjatta” kisannut Marjatta Taipale puolestaan juoksi N80-sarjassa 60 m hopeaa, 200 m hopeaa ja 400 m kultaa sekä hyppäsi pituudessa kultaa ja korkeudessa pronssia. Marjatta on käynyt hakemassa energiaa lajisuorituksiin esimerkiksi yleisurheilijoiden sunnuntain liikuntasalivuorolta. Siellä lapset ja aikuiset harjoittelevat yhdessä ja saavat mallin siitä, että ikä on vain numero ja jokainen voi ja saa, jos vain haluaa.

Toivakan Rivakka ja varmasti kaikki toivakkalaiset yhtyvät Markon, Tertun ja Marjatan onnitteluihin!

Seuraavaksi aikuisurheilijat suuntaavat katseensa kesäkisoihin, jotka kilpaillaan Jyväskylässä 12.-14.6.. Nyt vain kaikki yli kolmekymppiset toirilaiset omaa lajia pohtimaan ja päivämäärät kalenteriin, niin lähdetään kisaamaan naapuriin isolla joukolla. Jos lajivalinta epäilyttää, kannattaa tulla yleisurheilijoiden liikuntasalivuorolle sunnuntai-iltapäivisin tutustumaan ja kokeilemaan. Jokaiselle löytyy jotakin ja myös huolto- ja kannustusjoukkoja tarvitaan. ToiRin jäseneksi voi liittyä helposti osoitteessa www.toivakanrivakka.fi jos jäsenyys ei ole ajantasalla ja toimintaan osallistuminen kiinnostaa. Tervetuloa mukaan!

Takaisin ajankohtaisiin