Siirry sisältöön

Toivakka tänään

Toivakan ”avojäähallissa” luisteleminen on nautinto

Tammikuu on leudoista leudoin. Lunta ei Toivakasta löydy kuin sieltä täältä hupenevia valkoisia läikkiä. Lumileikeistä voi vain haaveilla. Mutta keskellä kylää luistimet suihkivat peilikirkkaalla jäällä ja tällä kertaa ringetterinkula saa kyytiä. Luistelukausi käynnistyi Toivakassa jo marraskuun puolivälissä.

Kirkonkylän uusittu jääkiekkokaukalo palvelee nyt toista kokonaista kauttaan, eikä suosio osoita laantumisen merkkejä, päinvastoin. Eikä ihme, sillä kauempaakin on käyty ihailemassa pienen kunnan harvinaisen laadukkaita luisteluolosuhteita. Jäädytyskone takaa teräsjään nykyisillä vaihtelevilla talvisäillä ja energiatehokkaat led-valot valaisevat pelit ja piruetit iltamyöhään saakka. Resurssiviisaasti vanha kaukalo peruskorjattiin ja siirrettiin Kankaisten koululaisten ja kyläläisten iloksi.

Toki Toivakassa voi harrastaa myös hiihtoa monipuolisesti kun lumitilanne sen sallii. Keskustasta löytyy kolme erilaista valaistua latua, joiden läheisyydessä on myös pulkkamäki. Läpi hiihtokauden ylläpidetyt ladut löytyvät myös Huikon, Nisulan ja Kankaisten kyliltä.

Lisätietoja: vapaa-aikasihteeri Satu Paalanen p. 040 553 1456.

Kaukalon lopputulokseen ja käyttöasteeseen on erittäin tyytyväinen myös tekninen johtaja Jukka Paalanen.

Kaukalon lopputulokseen ja käyttöasteeseen on erittäin tyytyväinen myös tekninen johtaja Jukka Paalanen.

Takaisin ajankohtaisiin