Siirry sisältöön

Nyt kisataan keskisuomalaisilla ilmastoteoilla

Keski-Suomen liitto, Keskisuomalainen ja YLE Jyväskylä järjestävät 1.3. – 4.4.2021 #ilmastotekojakeskisuomi -valokuvakilpailun. Kuvakisa on teemalla ilmastotekoja Keski-Suomessa. Haemme oivaltavia, hauskoja, arkisia ja persoonallisia valokuvia, joiden aiheena on keskisuomalaisia arjen ilmastotekoja.

Alkukilpailu käydään Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Osallistujia pyydetään julkaisemaan valokuvat #ilmastotekojakeskisuomi -aihetunnisteella näissä kanavissa 1.3. – 4.4.2021 välisenä aikana.

Ammattituomaristo valitsee kuvien joukosta 10 suosikkiaan Keskisuomalaisen, Keski-Suomen liiton ja Yle Jyväskylän yleisöäänestykseen.  Yleisöäänestys toteutetaan Keskisuomalaisen Internet-sivuilla. Yleisöäänestyksen ajankohta on 10.4. – 17.4.2021.

Yleisöäänestyksen voittaja ja tuomariston parhaaksi valitsema valokuva paljastetaan Keski-Suomen päivänä 18.4.2021 kello 12.00.

 

Lue lisää ja kilpailun säännöt:

https://keskisuomi.fi/elinvoima-ja-kehittaminen/ilmastotyo/valokuvakilpailu2021/

Takaisin ajankohtaisiin