Siirry sisältöön

Ilmoittautuminen Toivakan kunnan esi- ja perusopetukseen sekä aamu- ja iltapäiväkerhoon lukuvuodelle 2021 – 2022 on alkanut

Elokuussa 2021 alkavaan maksuttomaan esiopetukseen haetaan 4.2.2021 mennessä. Esiopetukseen hakeminen koskee kaikkia vuonna 2015 syntyneitä lapsia sekä pidennetyn oppivelvollisuuden piirissä olevia vuonna 2016 syntyneitä lapsia. Lisäksi esiopetukseen hakeminen koskee niitä 7-vuotiaita, joiden perusopetuksen aloittamista on lykätty vuodella. Perusopetuslain muutoksen myötä lapsen on osallistuttava vuoden kestävään esiopetukseen tai muuhun esiopetuksen tavoitteet saavuttavaan toimintaan. Vastuu lapsen osallistumisesta on huoltajalla.
Toivakan kunnan esiopetusikäisille (2015 syntyneille) lapsille lähetetään kutsu ja ilmoittautumislomake kirjeenä. Lomake löytyy myös tämän sivuston ”Lomakkeet” kohdasta. Lomake palautetaan molempien koulujen osalta 4.2.2021 mennessä os. Toivakan koulukeskus, rehtori Sirpa Orell-Pohjola, Salomonin tie 3, 41660 Toivakka.
Tarkemmat hakuohjeet löytyvät kutsusta. Lisätietoja antaa Toivakan koulukeskuksen esiopetuksen osalta rehtori Sirpa Orell-Pohjola, sirpa.orell-pohjola@toivakka.fi, 050 4751 051 ja Kankaisten kyläkoulun esiopetuksen osalta apulaisjohtaja Taina Hoskari, taina.hoskari@toivakka.fi, 040 6309 205.

 

Elokuussa 2021 koulun aloittavat kaikki vuonna 2014 tai sitä aikaisemmin syntyneet lapset, jotka eivät vielä ole aloittaneet koulunkäyntiään. Ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan 4.2.2021 mennessä. Koulutulokkaat, jotka ovat tällä hetkellä esiopetuksessa Toivakan kouluissa, ilmoittautuvat Wilman kautta osoitteessa https://toivakka.inschool.fi . Huoltaja löytää Perusopetukseen ilmoittautuminen -lomakkeen Wilmasta Lomakkeet-sivulta. Paperinen lomake löytyy tarvittaessa tämän sivuston ”Lomakkeet” kohdasta. Paperinen ilmoittautumislomake molempien koulujen osalta palautetaan os. Toivakan koulukeskus, rehtori Sirpa Orell-Pohjola, Salomonin tie 3, 41660 Toivakka.
Lisätietoja antaa Toivakan koulukeskuksen osalta rehtori Sirpa Orell-Pohjola, sirpa.orell-pohjola@toivakka.fi, 050 4751 051 ja Kankaisten kyläkoulun osalta apulaisjohtaja Taina Hoskari, taina.hoskari@toivakka.fi, 040 6309 205.

 

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan piiriin kuuluvat 1. ja 2. luokkaa käyvät oppilaat sekä erityisen tuen piirissä olevat oppilaat. Aamu- ja iltapäivätoiminnasta peritään sivistyslautakunnan vahvistamat maksut.
Lukuvuoden 2021-2022 aamu- ja iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan 4.2.2021 mennessä lomakkeella, joka jaetaan esikoulusta. Lomake löytyy myös tämän sivuston ”Lomakkeet” kohdasta.
Ilmoittautumislomake palautetaan os. Toivakan kirjasto, Satu Paalanen, Iltaruskontie 4 A, 41660 Toivakka.
Lisätietoja antaa vapaa-aikasihteeri Satu Paalanen, satu.paalanen@toivakka.fi, 040 553 1456.

 

Päätökset koulupaikasta ja aamu-ja iltapäivätoimintapaikasta toimitetaan helmikuun loppuun mennessä postitse.

Lukuvuosi alkaa 11.8.2021 ja päättyy 4.6.2022.

Takaisin ajankohtaisiin