Siirry sisältöön

Keski-Suomen Yritysidean palvelut laajenevat maakunnassa

Keski-Suomen Yritysidean palvelut laajenevat maakunnassa

Tiedote. Julkaistu: 16.12.2020, 11:01
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Elokuussa toimintansa käynnistänyt Keski-Suomen Yritysidea laajentaa palveluitaan Keski-Suomen kuntiin. Vuoden alusta palvelut ovat saatavilla Jyväskylän lisäksi myös Hankalasalmen, Joutsan, Laukaan, Toivakan ja Uuraisten aloittaville yrittäjille.

Keski-Suomen Yritysidea on Gradian tuottama yritysten perustamisneuvontapalvelu, joka tarjoaa maksutonta tietoa, neuvontaa ja sparrausta liiketoiminnan aloittamiseen. 1.1.2020 alkaen palvelun piirissä ovat Hankalasalmen, Joutsan, Jyväskylän, Laukaan, Toivakan ja Uuraisten kuntien asukkaat. Gradia neuvottelee edelleen myös muiden kuntien kanssa palvelun laajentamisesta Keski-Suomessa.

Yritysidean palveluihin kuuluvat mm. liikeideoiden arviointi ja tuki idean kehittämiseen, kannattavan toiminnan edellytysten ja toiminta-alueen kilpailutilanteen arviointi sekä yritystoiminnan käynnistämisen neuvonta ja ohjaus. Yrittäjäksi tähtääviä asiakkaita sparraavat kokeneet yritysneuvojat. Aloittavaa yrittäjää tuetaan sekä ennen yrityksen perustamista että sen jälkeen.

”Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin ja uusia yrityksiä on syntynyt. Meillä on laaja-alaiset keinot tukea yrittäjää kehittämään osaamistaan. Olemme erittäin tyytyväisiä, että vuoden alusta lähtien saamme palvella maakuntaa laajemmin. Tavoitteenamme on synnyttää alueelle menestyvää yrittäjyyttä”, sanoo toimintaa johtava yrityskehitysasiantuntija Petrikki Tukiainen.

Lähi- ja etäpalvelua tarpeen mukaan

Yritysidean tilat sijaitseva Jyväskylän keskustassa osoitteessa Kauppakatu 39 osana Crazy Townin yrittäjäyhteisöä. Asiakkaita palvellaan ajanvarauksella numerossa 014 248 4002 arkisin klo 9-12 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@yritysidea.fi. Asiakkaat ohjataan ryhmämuotoisiin työpajoihin, valmennuksiin ja infoihin tai tilanteen mukaan suoraan henkilökohtaiseen neuvontaan. Palvelua on saatavana lähi- ja etäpalveluna asiakkaan toiveiden mukaan koronatilanteen asettamat rajoitukset huomioiden. Ajantasaiset tiedot tulevista tapahtumista päivittyvät K-S Yritysidean verkkosivuille www.yritysidea.fi

Yritysidean asiakkaat pääsevät hyödyntämään Gradian kattavaa kehittämis- ja koulutuspalveluiden tarjontaa sekä palkittua yrittäjyyden ekosysteemiä.

Palvelua työelämälle ja yrityksille

K-S Yritysidea kuuluu Gradia Jyväskylän Liiketoiminta ja työelämäpalvelut -yksikköön, josta löytyy kattavat osaamispalvelut toiminnassa oleville yrityksille. Yritysten kasvun ja henkilöstön osaamisen kehittämisen tukena on koko ammatillisen koulutuksen laaja koulutustarjonta ja asiakaskohtaisesti räätälöidyt ratkaisut. Lisätietoja gradia.fi/yrityksille.

K-S Yritysidean logot toimitusten käyttöön ovat noudettavissa verkkosivuilta.

Lisätietoja

Petrikki Tukiainen, yrityskehitysasiantuntija, K-S Yritysidea, puh. 040 341 5850, petrikki.tukiainen@gradia.fi

Kaija Haapasaari, yksikönjohtaja, Liiketoiminta ja työelämäpalvelut, Gradia Jyväskylä, puh. 040 341 5180, kaija.haapasaari@gradia.fi

 

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Opiskelijoita meillä on 23 500 ja henkilöstöä 1100.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä sekä Gradia-lukiot Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio.

Takaisin ajankohtaisiin