Siirry sisältöön

Toivakan Yrittäjät etsii uutta puheenjohtajaa!

Toivakan Yrittäjät etsii uutta puheenjohtajaa!

Toivakan Yrittäjillä on menossa mielenkiintoinen vaihe. Joel Jyringin muutettua Kangasniemelle päätti Toivakan Yrittäjien hallitus panna puheenjohtajakisan käyntiin.
–  Siis haloo, haloo! Oletpa pitkä, lyhyt, pulska tai langan laiha, rikas tai rutiköyhä, niin nyt sinulla on mahdollisuus tulla valituksi uudeksi puheenjohtajaksi. Yksi köyhä yrittäjä on jo ilmoittautunut, hymyilee Yrittäjien aikaisempi puheenjohtaja, hallituksen jäsen Matti Tiainen.
Kysyttäessä Tiaiselta millaisia riemuja ja haasteita uusi puheenjohtaja tulee kohtaamaan, niin hän kehottaa kääntymään jo kisaan ilmoittautuneen puheenjohtajakandidaatti Martti Herman Piston puoleen. Pistokin on nimittäin jo aiemmin toiminut puheenjohtajana.
– Voi että, kun päästäisiin äänestämään uudesta puheenjohtajasta, Pisto innostuu vastaamaan. Olisi niin mukava kisailla jonkun nuoremman kanssa Toivakan yhdestä vaikutusvaltaisimmasta pestistä, hän hehkuttaa.
Piston mielestä yrittäjyystietoisuus on Toivakassa lapsenkengissä. Yhteistyötä luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden kanssa pitäisi lisätä ja hän kehottaakin päättäjiä vierailemaan yrityksissä koronarajoitteista huolimatta. Myös koulun yrittäjyyskasvatuksen tulisi panostaa lisää.

– Yrittäjyyteen pitää kasvaa, yrittäjyyteen pitää omistautua, se vaatii intohimoa, tietoa, taitoa, uskallusta ja riskinottokykyä. Yrittäjyydessä on Toivakan voima ja tulevaisuus, tämä pitäisi sisäistää täällä sydänjuuria myöten, Pisto vakavoituu ja tökkää sormella rintaansa. – Yksin olemme vähän, mutta yhdessä enemmän, Pisto päättää.

Lisätietoja: Martti Herman Pisto p. 0407435 151, Matti Tiainen p. 045 3127 499. 

Toivakalla olisi tarjota myös aivan uusille – suurillekin yrittäjille logistisesti loistavia yritystontteja. Lisätietoja kunnanjohtaja Helena Vuopionperä-Kovanen p. 050 307 6114. 

Takaisin ajankohtaisiin