Siirry sisältöön

Sata satasen kuitua

Keski-Suomen Valokuituverkot Oy jatkaa Toivakassa edullisten valokuituverkoston asennusta Toivakassa. Työt ovat keskustaajaman kohdalla käynnissä ja kuitua asennetaan vilkkaaseen tahtiin.
– Tarkoituksemme on tänä vuonna saada asennettua sata liittymää. Näistä viisikymmentä on jo tehty. Toivakan kampanja-alueella tavoite on kolmessakymmenessä liittymässä, kertoi toimitusjohtaja Janne Paunonen Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:stä.
Keski-Suomen Valokuituverkot Oy ottaa vastaan edelleen uusia tilauksia. Esimerkiksi Toivakan kampanja-alueelle valokuidun voi vielä saada asennettuna 99 euron hintaan. Mikäli jollekin ei mainittuun kampanjahintaan pystytä kaapelia vetämään, niin teemme silloin normaalihintaisen tarjouksen. Tarkoitus on saada Toivakan kampanja-alueen työ valmiiksi kuukauden kuluessa.
– Asennamme valokuituliittymän käyttövalmiina kokonaispakettina. Liittymätilauksen lisäksi asiakkaalta edellytetään 24 kuukauden pituista Valonetti-internetpalvelusopimusta, Paunonen kertoo.
Tonttien rajamaille jätetään johtokieppi mahdollisten uusia mukaan tulijoita ajatellen.
– Yleisestä tilanteesta valokuidun kohdalta voidaan sanoa, että valokuidun perusliiketoiminta toimii hyvin. Hyvä olisi vain saada lisää asiakkaita kuituverkon käyttäjiksi, Janne Paunonen päättää.

 

Jere Mynttinen Maanrakennus J & J Mynttinen Oy:stä vastaa Toivakan valokuitukaapeleiden maahankaivuutyöstä. Työtoverina kuvassa talon pihalla työskentelee Anssi Kettunen. Johtokieppi asetetaan seinustalle, josta eri miehet Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:stä tulevat myöhemmin yhteyden kytkemään.

Takaisin ajankohtaisiin