Siirry sisältöön

Kokonaisvaltaista hyvää oloa

Kokonaisvaltaista hyvää oloa

 

Toivakan Rivakka ja Toivakan kunta järjestivät yhteistyössä Voimaharjoittelun työpajan Toivakan kuntosalilla ja auditoriossa helmikuun puolessa välissä. Työpajassa viilattiin tekniikkaa kuntoon, testailtiin perusliikkeitä ja monipuolisempiakin variaatioita tiettyihin osallistujien toivomiin lajeihin liittyen ja muistutettiin mieliin tehokkaan salitreenin periaatteita.
Työpajaan osallistui kahdeksan ToiRin jäsentä ja kaksi henkilöä jopa liittyi ToiRin uusiksi jäseniksi, jotta pääsivät nauttimaan työpajasta halvemmalla jäsenhinnalla. Osallistujien palautteen mukaan työpajassa oli mukavaa, tehokasta ja hyödyllistä.
Työpajan ohjasi erittäin asiantuntevasti ja miellyttävästi Aapo Räntilä. Aapo on liikuntatieteiden maisteri ja valmentamisen asiantuntija. Hän valmentaa päätyökseen yleisurheilijoita ja vastaa muutaman joukkueen fysiikkavalmennuksesta. Lisäksi hän kouluttaa, kirjoittaa ja on ikuinen oppija itsekin. Hänen kirjoituksiinsa voi tutustua hänen bloginsa kautta osoitteessa fysiikkavalmennus.fi.
– Kuntosaliohjausta toivottiin heti lisää niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin harrastaneille ja sitähän on tulossa, joten pitäkäähän salihousut jalassa ja ToiRin tiedotuskanavat seurannassa, kertoo ToiRi-toimija Sisko Minkkinen.

Naistenpäivää Toivakassa vietettiin hieman lempeämpien lajien, kuten tuolijumpan ja rentoutuksen parissa. Hyvinvoinnin sanomaa jakoi lauantaina entinen SM-tason korkeushyppääjä ja hyvinvointivalmentaja Kaisa Wallinheimo. Hän korosti jokaisen omaa tapaa voida hyvin.

– Hyvinvointi on monelta osin oivaltamista ja uusien toimintatapojen opettelua. Pysähtyminen oman hyvinvoinnin äärelle, rehellisyys omille lähtökohdille terveys ja kunto huomioiden mahdollistavat askel askeleelta etenemisen omia tavoitteita kohti. Ikäviä asioita ei juosta karkuun, vaan niiden kanssa opetellaan elämään, Wallinheimo sanoi. Luennon lisäksi hän veti myös tuolijumpan. Kokonaisuuden täydensivät Suvi Sieväsen lavistuokio ja Johanna Havaksen rentoutus.

Takaisin ajankohtaisiin