Siirry sisältöön

Ihminen tarvitsee virikettä

Ihminen tarvitsee virikettä

 

Toivakan Viriketupa käynnistyi jälleen luovan tauon jälkeen. Samalla tapahtui vallanvaihto Tuula Särkän luovuttaessa Viriketuvan vastuun jatkajalleen Hanna-Leena Pöyrylle. Tuula kertoi hänen kohdallaan kunnan tehtävien loppuvan lopullisesti parin viikon päästä.
– Viriketuvan osalta Hanna-Leena jatkaa tästä päivästä eteenpäin kunnan osuuden hoitamista Viriketuvalla, totesi Tuula.

Viriketuvassa on ikäihmisille monipuolisia tuki- ja virkistyspalveluja, joiden tarkoituksena on tukea asiakkaan kotona selviytymistä mahdollisimman pitkään. Viriketupa tarjoaa myös tilaisuuden viettää aikaa yhdessä.
Hanna-Leena on koulutukseltaan yhteisöpedagogi AMK. Hän on syntyisin Pohjois-Savosta Rautalammilta. Keski-Suomeen ja Toivakkaan Pöyryn perhe muutti vuonna 2012. Perheeseen kuuluu puoliso Pekka Pöyry ja yksitoistavuotias Aatu-poika.
– Saimme Toivakasta asuinpaikkana myönteisen kuvan. Kuulimme sen verran paljon hyviä uutisia ja kuntakuvauksia, että päätimme asettua tänne, hän kertoo.
Kunnassa Hanna-Leena työskentelee työnsuunnittelijana työtehtävinä myös naisten kuntouttavan työtoiminnan ohjaus. – Lisäksi vastaan Myymälä By Toivakan toiminnasta. Viriketuvan toiminnan työtehtävissä koen, että suuret ovat Tuulan jälkeen tämän työn saappaat. Otan haasteen silti vastaan suurella ilolla ja innolla.
– Laitan tämän suojelusenkeliä kuvaavan heijastimen rintaasi ja toivon hyviä tulevia päiviä uudessa tehtävässä. Tuo enkeli heijastaa valoa myös pimeinä päivinä. Kaikkea hyvää ja voimia uuteen tehtävääsi, totesi Tuula Särkkä evästykseksi seuraajalleen.

 

Takaisin ajankohtaisiin