Siirry sisältöön

Eloisaa -toimintaa vielä kaksi kertaa tänä keväänä – Tule mukaan!

Eloisaa -toiminta on suunnattu yli 65-vuotiaille kotona asuville toivakkalaisille vahvistamaan hyvinvointia.  Toiminta on osallistavaa ja sosiaalista kanssakäymistä mahdollistavaa ryhmätoimintaa ja yhteisöllisiä tapahtumia. Ryhmäkokoontumiset ovat monipuolisia ja toiminnallisia, niissä tehdään hyvinvointia edistäviä asioita; liikutaan, aivojumpataan, pelataan pelejä, keskustellaan ja kahvitellaan. Kokoontumisten sisältö suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa heidän toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Toivakassa on tänä keväänä vielä kaksi Eloisaa -tapaamista. Keskiviikkona 17.4. klo 13.30 alkaen Vakkarilla on ohjelmassa toiminnallista aivojumppaa, kahvittelua ja mukavaa yhdessäoloa. Keskiviikkona 15.5. Eloisaa -ryhmä kokoontuu Paikkalanvuoren laavulle ulkoilun merkeissä ja ohjelmassa on olympialaiset.

Toiminta on maksutonta ja sitä koordinoi Liepeen hoiva ry. Toiminta rahoitetaan STEA-rahoituksella.

Toimintaan ilmoittaudutaan mukaan viimeistään edellisenä päivänä numeroon 050 464 0252. Sähköpostilla lisätietoja saa osoitteesta maria@palvelutalomannikko.fi

Takaisin ajankohtaisiin