Siirry sisältöön

Vesihuoltotyön aiheuttama vesikatko ti 27.2.2024 klo 9 alkaen Kakaravaaran, Viisarimäen, Satulakiven ja Rutalahden alueilla

Toivakan kunnan vesihuoltolaitos tiedottaa laajasta vesikatkosta: Kakaravaaran, Viisarimäen, Satulakiven ja Rutalahden alueilla on alkamassa runkovesijohtoon liittyvästä vesihuoltotyöstä johtuva vesikatko tiistaina 27.2.2024 kello 09:00. Arvioitu päättymisaika on kello 13:00.

Vesihuoltolaitos pahoittelee huoltotyöstä aiheutuvaa häiriötä.

Toivakan vesihuollon ilmoitukset ja häiriökartan ennakoiduista ja yllättävistäkin vesikatkoista löytyvät osoitteessa toivakka.fi/hairiotiedotteet

Samalla häiriötiedotteet -sivulla voi rekisteröityä häiriötiedotteen tilaajaksi tekstiviestipalveluun, mikäli puhelinnumero ei ole julkinen, haluaa häiriötiedotteen esimerkiksi työnumeroon tai kotipaikka sijaitsee virallisesti muualla. Julkisiin häiriöalueella sijaitsevien asukkaiden numeroihin tiedotetekstiviesti lähetetään automaattisesti.

Takaisin ajankohtaisiin