Siirry sisältöön

Siistiii! -kampanja huipentuu kokonaiseksi teemaviikoksi tammikuussa 2024

Siistiii! -kampanjan päättävää teemaviikkoa vietetään 15.-20.1.2024. Luvassa on lapsille ja nuorille monenlaista toimintaa ja ohjelmaa sisältävä viikko, jonka tarkempi aikataulusta on tulossa lisätietoa myöhemmin.

Kampanjan päätösviikko toteutetaan yhdessä K-Market Perälän, paikallisten yhteisöjen sekä yhdistysten, Toivakan kunnan sekä Toivakan nuorisovaltuuston kanssa.

Siistiii! -kampanja käynnistettiin maaliskuussa 2023 lasten ja nuorten hyvän käytöksen tukemiseksi.  Siistiii! –kampanja pyrkii lisäämään nuorten hyvinvointia ja osallistamaan nuoria käyttäytymään fiksusti. Kampanja herättelee ajattelemaan oman käyttäytymisen merkitystä koko kuntayhteisöä ajatellen. Kampanjan pääideoijana ja sponsorina toimii K-Market Perälän kauppias Kerttu Vesterinen.

 

Lisätiedot:

Rehtori-sivistysjohtaja Sirpa Orell-Pohjola

p. 050 475 1051

sirpa.orell-pohjola@toivakka.fi

Kauppias Kerttu Vesterinen, K-Market Perälä

p. 040 301 18 00

kerttu.vesterinen@k-market.com

 

Takaisin ajankohtaisiin