Siirry sisältöön

Vastaa kyselyyn ja kerro, kuinka tyytyväinen olet Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluihin

Keski-Suomen hyvinvointialue
Mediatiedote 7.12.2023

 

Vastaa kyselyyn ja kerro, kuinka tyytyväinen olet Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluihin

Keski-Suomen hyvinvointialue arvioi joulukuussa 2023 asiakkaiden tyytyväisyyttä alueensa palveluihin. Kyselyn tavoitteena on kartoittaa hyvinvointialueen nykyhetken tilanne ja tuottaa tietoa palvelujen edelleen kehittämisen tueksi. Kysely on auki 7.–22.12.2023.

Vastaamalla kyselyyn sinulla on mahdollisuus vaikuttaa hyvinvointialueen palvelujen kehittämiseen. Anonyymi kysely on lyhyt, ja sen vastaamiseen kuluu enimmillään noin 10 minuuttia. Kyselyyn on mahdollista vastata 7.–22.12.2023 välisenä aikana hyvinvointialueen verkkosivulla olevan linkin kautta.

Kyselyn lähtökohtana ovat hyvinvointialueen keskeiset tavoitteet. Näitä tavoitteita ovat esimerkiksi palvelujen hyvä saatavuus ja saavutettavuus koko Keski-Suomessa sekä hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden kokemuksen vahvistaminen. Lisäksi Keski-Suomen hyvinvointialue haluaa edistää osallisuutta ja yhdenvertaisuutta. Tavoitteita kohti päästäksemme on tärkeää tunnistaa keskeiset hyvinvointialueen onnistumiset ja kehittämiskohteet. Tarkoitus on toistaa kysely vuosittain ja siten seurata palveluiden kehitystä.

Lisätietoa:

  • Jaana Peltokoski, arviointiylihoitaja, p. 040 028 9107, jaana.peltokoski(at)hyvaks.fi
Takaisin ajankohtaisiin