Siirry sisältöön

ToiVeTila -hanke päättyy: Loppuraportti luettavissa

Toivakan vesien tilainventointi eli ToiVeTila -hanke päättyy.

Hankkeen loppuraportti on luettavissa täällä.

ToiVeTila -hanke 1.7.2022-31.12.2023. Hankkeessa tehtyjen vesistökunnostuskohteiden ehdotukset ovat kiinteistönomistajien tiedossa ja vapaasti toteutettavissa. Rahoitusvaihtoehtoja on löydettävissä esimerkiksi Elyn, Maaseutukehityksen ja K-S Liiton kautta jopa 80% kuluista. Hankkeeseen, vesistöön ja ympäristöön liittyvät kysymykset Toivakan kuntaan kuntaympäristöpalveluihin: Kuntaympäristöjohtaja Jari Lämsä. www.toivakka.fi/toivetila-hanke-2022-2023/ Kuvassa qr koodi: www.toivakka.fi/toivetila-hanke-2022-2023/ Taustakuvana syksyinen vesistökuva.

Hankkeen sivut: www.toivakka.fi/toivetila-hanke-2022-2023/ 

Takaisin ajankohtaisiin