Siirry sisältöön

Keski-Suomen hyvinvointialue: Sähköinen ajanvaraus jälleen käytössä osassa lastenneuvoloista

Keski-Suomen hyvinvointialue
Tiedote 5.9.2023

Sähköinen ajanvaraus jälleen käytössä osassa lastenneuvoloista

Osaan Keski-Suomen hyvinvointialueen lastenneuvoloista voi jälleen varata aikoja 1–6-vuotiaiden määräaikaistarkistuksiin. Ajan voi varata oman asuinalueen neuvolaan. Sähköinen ajanvaraus on nyt käytössä Hankasalmen, Jyväskylän, Joutsan, Kannonkosken, Keuruun, Konneveden, Laukaan, Luhangan, Multian, Muuramen, Petäjäveden, Toivakan, Uuraisten ja Äänekosken neuvoloissa.

Sähköisen ajanvarauksen linkit löytyvät hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta https://hyvaks.fi/palvelumme/lastenneuvola  kohdasta verkkoasiointi. Hyviksessä sähköiseen ajanvaraukseen kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ajanvaraus vaatii myös oikeuden toisen puolesta asiointiin.

Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven, Kyyjärven, Saarijärven lastenneuvoloiden sähköinen ajanvaraus tulee käyttöön myöhemmin syksyllä eTerveyspalvelut- asiointipalvelussa. Myös Pihtiputaan ja Viitasaaren lastenneuvoloihin tulee käyttöön sähköinen ajanvaraus. Sähköisen ajanvarauksen käynnistymisestä tiedotetaan erikseen ja myös neuvolat informoivat perheitä asiasta tarkemmin.

Aika määräaikaistarkastukseen toivotaan varattavan lähelle lapsen syntymäpäivää.

Lisätietoja:

  • palveluvastaava Minttu Jokinen, p. 040 037 7152, Keski-Suomen hyvinvointialue, neuvola- ja seksuaaliterveyspalvelut, Kyllö, Keljonkangas, Korpilahti, Säynätsalo, Keuruu, Multia, Petäjävesi, Joutsa ja Toivakka
  • palveluvastaava Tanja Halinen, p. 040 704 5438, Keski-Suomen hyvinvointialue, neuvola- ja seksuaaliterveyspalvelut, Laukaa, Leppävesi, Vihtavuori, Lievestuore, Palokka
  • palveluvastaava Niina Romo, p. 040 515 8720, Keski-Suomen hyvinvointialue, neuvola- ja seksuaaliterveyspalvelut, Keskitetty seksuaaliterveysyksikkö (Jyväskylä), Vaajakoski, Tikkakoski, Uurainen, Hankasalmi
  • palveluvastaava Sonja Pääkkönen, p. 040 519 6244, Keski-Suomen hyvinvointialue, neuvola- ja seksuaaliterveyspalvelut, Kuokkala, Muurame, Jyväskylän keskusta, Huhtasuo
  • palveluvastaava Anne Hakkarainen, p. 040 534 2664, Keski-Suomen hyvinvointialue, neuvola- ja seksuaaliterveyspalvelut, Äänekoski, Saarijärvi, Pihtipudas, Viitasaari, Karstula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Kannonkoski

 

Takaisin ajankohtaisiin