Siirry sisältöön

Mustankorkea tiedottaa: Puutarhajätteen sekä vaarallisen jätteen vastaanotto aikatauluineen

Puutarhajätteiden maksuton kuukausi on aivan kohta taas täällä! Puutarhajätteitä vastaanotetaan maksutta toukokuussa. Maksuton vastaanotto on Jyväskylässä, Laukaassa, Toivakassa ja nyt ensimmäistä kertaa myös Lievestuoreella.

Toukokuun maksuttomaan puutarhajätteen keräykseen kuuluvat vain kotipihojen risut ja oksatharavointijäte sekä orapihlaja-aita. Maksuttomaan keräykseen ei saa tuoda muita jätteitä, kuten kantojavieraslajeja tai muumio-omenoitaMaa- ja kiviaineet taas vastaanotetaan kuntien maankaatopaikoilla.

Toivakassa puutarhajätteitä vastaanotetaan Ajakantien varressa. Vastaanottopisteellä on kyltit ja opasteet. Pisteellä ei ole aukiolorajoituksia, mutta puutarhajätteitä saa tuoda pisteelle vain toukokuussa 2.5. alkaen.

Lue lisää Mustankorkean sivuilta.

Vaarallisen jätteen kierrätysauto vastaanottaa asukkailta vaarallisia jätteitä maksutta maksimissaan 50 kg/litraa/asukas. Tuo vaaralliset jätteet aina alkuperäisissä pakkauksissaan.

  • Keskiviikkona 10.5. klo 16.00–18.00 Toivakan kirkonkylä, Iltaruskontie 2.

Lue lisää Mustankorkean sivuilta.

 

Takaisin ajankohtaisiin