Siirry sisältöön

Ilmaiset koulutukset kestävään kehitykseen sekä yrityksen vastuullisuuteen liittyen

Kestävyysosaamista tulevaisuuden työelämään – bio- ja kiertotalous tutuiksi

Paranna työllistymismahdollisuuksiasi kasvattamalla tietämystäsi kestävästä kehityksestä! Kestävyysosaamista tarvitaan alalla kuin alalla, joten jokainen voi hyötyä kartuttamalla osaamistaan ajankohtaisesta teemasta.

Koulutus on maksuton ja se toteutetaan viitenä torstai-iltana Jyväskylässä. Opit lisää kestävyyden eri osa-alueista ja kestävästä tulevaisuudesta. Lisäksi tutustut bio- ja kiertotalouden perusteisiin ja työllistymis- ja kouluttautumismahdollisuuksiin. Koulutus on suunnattu oman osaamisensa kehittämisestä ja täydentämisestä kiinnostuneille: esimerkiksi tuoreille ylioppilaille, työnhakijoille, alan vaihtamista suunnitteleville ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.1.2023 https://www.jyu.fi/fi/tutkimus/wisdom/polkukartta/koulutukset/kestavyysosaamista-tulevaisuuden-tyoelamaan

 

Vastuullisuus yrityksen arjessa –iltakoulutus

Miten yrityksen vastuullisuustyötä tehdään käytännössä? Mihin tekoihin kannattaa panostaa ja miten niistä viestitään uskottavasti? Mitä hyötyä vastuullisuudesta on yritykselle? Näihin kysymyksiin vastataan viisi iltaa kestävässä Vastuullisuus yrityksen arjessa -iltakoulutuksessa, joka järjestetään Jyväskylässä 25.1.-22.2.2023.

Koulutuksessa opit huomioimaan sekä ekologisen että sosiaalisen vastuullisuuden yrityksen toiminnassa ja lisäksi viestimään vastuullisuudesta niin, että vältät viherpesun. Koulutuksessa on varattu aikaa keskusteluille ja kysymyksille, eli asiantuntijoiden opastuksen lisäksi pääset kuulemaan näkökulmia eri aloilta ja oivaltamaan asioita yhdessä muiden osallistujien kanssa. Jos vastuullisuus tuntuu ajankohtaiselta aiheelta, mutta et tiedä siitä vielä paljonkaan, tämä koulutus sopii hyvin juuri sinulle!

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tutustu tarkemmin koulutukseen ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.1.2023: https://www.jyu.fi/fi/tutkimus/wisdom/polkukartta/koulutukset/vastuullisuus-yrityksen-arjessa

 

Lue lisää POLKU 2.0 -hankkeesta: www.jyu.fi/wisdom/polkukartta. Hankkeen päärahoittaja on Euroopan Sosiaalirahasto, rahoittavana viranomaisena toimii Keski-Suomen ELY-keskus.

Takaisin ajankohtaisiin