Siirry sisältöön

Gradia: Valmistu lähihoitajan ammattiin kotipaikkakunnallasi

Asutko kaukana oppilaitoksesta?

Valmistu lähihoitajan ammattiin kotipaikkakunnallasi.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin. Tämä koulutus soveltuu sinulle, joka haluat opiskella lähihoitajaksi pääsääntöisesti etänä.

Koulutus on tarkoitettu ilman ammatillista perustutkintoa oleville sekä uuden ammatin hankkimista tai alan vaihtamista suunnitteleville. Tässä koulutuksessa suuntaudut ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen tai sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisaloihin. Tavoitteena on, että saat valmiudet toimia ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen ammattilaisena.

Opiskeluja varten tarvitset tietokoneen ja toimivan nettiyhteyden, mutta tietoteknisiä osaamisvaatimuksia ei ole. Sinulla on vapaata koulujen loma-aikoina. Halutessasi kesälomalla on mahdollista tehdä työssäoppimista tai joitakin verkkokursseja.

Koulutus sisältää tutkinnon osittain etäopiskelua arkisin, muutamia lähipäiviä koululla Jyväskylässä sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista omalla paikkakunnallasi.

Hakuaika koulutukseen on 14.10.-14.12.2022. Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon hakeville järjestetään pääsy- ja soveltuvuuskokeet sekä tarvittaessa kielikoe. Hae koulutukseen

https://www.gradia.fi/lahihoitaja-etamonimuotototeutus/l22474

Koulutus alkaa 9.2.2023.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osp) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osp). Teemme sinulle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS), jossa otamme huomioon aikaisemman ammattitaitosi ja työkokemuksesi. Opiskelujen kesto määritellään tässä yhteydessä.

Lisätiedot:

Gradia Hakupalvelut
040 341 6193
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

www.gradia.fi

 

Takaisin ajankohtaisiin