Siirry sisältöön

Aivoterveyttä ikääntyville – maksuton etävalmennusryhmä 65 vuotta täyttäneille keskisuomalaisille

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma

Tiedote 12.8.2022

 

Aivoterveyttä ikääntyville – maksuton etävalmennusryhmä 65 vuotta täyttäneille keskisuomalaisille

 

Aivoterveyttä ikääntyville -etävalmennusryhmä on osa Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman palveluketjujen kehittämistyötä, jonka tavoitteena on ehkäistä muisti- ja sydänsairauksien puhkeamista, tehostaa sairauksien varhaista tunnistamista sekä lisätä asukkaiden arjen hyvinvointia.

 

Etävalmennusryhmä on tarkoitettu 65 vuotta täyttäneille keskisuomalaisille, jotka ovat saaneet muistisairauden riskitestistä vähintään 6 pistettä, ja ovat kiinnostuneita edistämään aivo- ja sydänterveyttään.

 

-Ryhmässä keskustellaan muun muissa liikunnan, ruokailun, unen ja levon, sosiaalisten suhteiden ja mielen hyvinvoinnin teemoista. Lisäksi tehdään yhdessä erilaisia harjoituksia ja annetaan kotitehtäviä aivo- ja sydänterveyden edistämiseksi, kertoo projektityöntekijä Maiju Vuori Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelmasta.

Ryhmästä saa ohjaajan ja ryhmän tukea terveellisten elämäntapojen toteuttamiseen.

 

Ilmoittautuminen:

 

Syksyn ryhmän ensimmäinen tapaaminen on torstaina 8.9 klo 12.00−13.30. ryhmän on tarkoitus kokoontua kerran kuussa torstaisin klo 12-13.30. Ilmoittaudu syksyn 2022 ryhmään lomakkeella.

Lisätietoja:

 

  •      Maiju Vuori, projektityöntekijä, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma, p. 040 685 0556, maiju.vuori(at)jyvaskyla.fi

 

Takaisin ajankohtaisiin