Siirry sisältöön

Teknisen johtajan valintaprosessi jatkuu

Teknisen johtajan valintaprosessi jatkuu

Toivakan teknisen johtajan virka on ollut haussa. Määräaikaan mennessä saapui tusina hakemusta, joista InHunt Group Oy:n suorittamien alkuhaastattelujen pohjalta kunnanhallituksen valitsema haastatteluryhmä valitsi jatkohaastatteluihin neljä hakijaa.

Yksi hakijoista veti aiemmin jo hakemuksensa pois ja toinen hakija viime viikolla. Kunnanhallitus teki valintapäätöksensä, mutta valittu henkilö ja varalle valittu henkilö ovat sen jälkeen ilmoittaneet kunnanjohtajalle, että eivät ole käytettävissä teknisen johtajan virkaan.

Haastatteluryhmä on kokoontunut 15.2. ja esitti viran hakuaikaa jatkettavaksi kahdella viikolla. Kunnanhallitus vahvisti tämän eli hakuaika Toivakan teknisen johtajan virkaan jatkuu 8.3.2022 saakka. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.

Pöytäkirja kunnanhallitus 21.2.2022 / teknisen johtajan valintapykälä 

Vammaisneuvostoon valittiin jäseniä

Kunnanhallitus nimesi 21.2. kokouksessaan viisi jäsentä Toivakan vanhus- ja vammaisneuvostoon toimikaudeksi 2022-2023. Varsinaiset jäsenet ovat Markus Tattari, Elina Sarlund, Sirkka Ketonen, Minna Huovilainen ja Simo Laulajainen. Varajäsenet ovat kutsumisjärjestyksessä Mikko Kuustie sekä Tuulikki Viinikainen.

Takaisin ajankohtaisiin