Siirry sisältöön

Yhteisöjenilta Toivakan kirjastolla klo 17 alkaen

YHTEISÖJENILTA to 7.4.2022 klo 17 kirjaston kokoussalissa aiheena tapahtumakalenteri ja yhteistyö järjestelyissä

 

Tällä hetkellä tiedossa olevia tapahtumia kesäajalle:

17.- 19.6. Toivakan kamarimusiikkifestivaali

https://www.toivakankamarimusiikki.com/ohjelma

 

ti 28.6. klo 9-16 Torikauppiaiden Suuri Toripäivä Toivakassa

 

su 7.8. Secto Rally Finland kokoomatauko Toivakkatalon pihassa

https://sectorallyfinland.fi/reitti/

Voisivatko yhteisöt olla mukana em. tapahtumissa ja jos niin miten? Mitä muuta yhteisöllistä Toivakassa kesän ja loppuvuoden aikana voisi tapahtua? Mitä toimintaa ja tapahtumia yhdistysten ja seurojen kalentereihin on jo suunniteltu?

 

Yhteisöjen keskeisin yhteinen työkalu, tapahtumakalenteri, on ollut laajassa selvittelyssä. Lopullinen versio kalenterista ja digitaalisesta työskentelyalustasta rakentunee hankkeen kautta tulevaisuudessa. Kokeiltava kalenteriratkaisu on myös työn alla, siitä lisätietoa heti kun sitä on saatavilla.

 

Torstain asialistalla on nuo yo. tapahtumat. Ainakin rallien järjestelyissä Ruuhimäessä ymmärtääkseni on mukana Toivakan toimijoita, mutta missä roolissa ja kuinka suurella joukolla siellä ollaan? Kokoomatauko tuonee mukavasti väkeä kirkonkylälle ja olisi varmastikin kysyntää erilaiselle syötävälle ja juotavalle. Tässä olisi mainio tilaisuus tehdä yhteistuumin kuntamarkkinointia hyvillä herkuilla ja iloisella asiakaspalvelulla, eikö? Mitä muuta kokoomatauolle voisi kehitellä?

 

Torikauppiaitten toripäivään mahtunee myös toivakkalaisia myyjiä.

 

Kamarimusiikkifestivaalien torstai-iltana on konsertti kirkossa ja perjantaiaamupäivällä seurakuntakodilla esityksiä lapsille ja kaiken ikäisille. Keksittäisiinkö jotain kesäiseen musiikkitapahtumaan sopivaa oheisohjelmaa? Itselläni ei ole tiedossa, onko yleisölle ollut suunnitteilla jotain tarjottavaa. Jos tästä on tietoa jollakin postituslistalla olevalla, kommentoitko?

 

Torstaina voisimme myös koota yhteen kaikki yhdistysten ja seurojen toiminnat/tapahtumat jotka tällä hetkellä on tiedossa kesälle ja loppuvuodelle. Listausta voi sitten jakaa sellaisenaan, julkaista somekanavissa ym. Tapahtumalistauksen tekemistä helpottaa jos olette järjestöissä koonneet omat tapahtumanne valmiiksi. Mikäli yhdistyksestäsi ei pääse ketään paikalle torstaina, tapahtumia voi hyvin ilmoittaa minulle vaikkapa sähköpostilla.

 

Kevään viimeiset Yhteisöjenillat on suunniteltu seuraavasti:

to 28.4.  (ehdota paikkaa!)

to 12.5.  (ehdota paikkaa!) Olisiko paikallaan jonkinlaiset yhteisöjen Kevätkarkelot…?

Ehdota myös aihetta tai asiaa, josta haluaisit keskusteltavan!

 

Opintoni päättyvät toukokuun lopussa. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan Yhteisöjeniltojen kokoonjuoksemisen suhteen. Mitä ajatuksia/ideoita/ehdotuksia teillä on? Edelleen kanavani on muutenkin auki kaikelle yhteisöihin mitenkään liittyviin palautteisiin, kritiikkiin, ideoihin , ehdotuksiin ym. ym.

 

Nähdään torstaina, tervetuloa mukaan!

 

Palaa tapahtumien selailuun