Siirry sisältöön

Palveluverkkotyön osallistava asukastilaisuus Toivakassa

Palveluverkkotyön osallistava asukastilaisuus Toivakassa

Tapahtuma-aika: 22.02.2024 18:00 – 20:00, kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen.

Tapahtumapaikka: Toivakan kirjaston kirjastosali

Tervetuloa asukastilaisuuteen kuulemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluverkkotyöhön!

Kaikille avoimen hyvinvointialueen palveluverkkoa koskevan asukastilaisuuden järjestävät yhteistyössä paikallinen kunta ja hyvinvointialue. Palveluverkkotyössä kyse on hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluiden tulevaisuudesta, johon meillä jokaisella on nyt mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa!

Paikalle saapuvat hyvinvointialueelta palveluverkkotyöstä vastaavia tahoja, joille juuri sinä voit olla esittämässä kysymyksiä ja ottaa kantaan esiteltäviin materiaaleihin keskustellen sekä kirjallisesti. Hyvinvointialueen lisäksi paikalla ovat isännöimässä sinulle tuttuja kunnan työntekijöitä.

Asukastilaisuuden ohjelmaan sisältyy mm., avauspuheita, palveluverkkotyön esittelyä, mahdollisuus esittää kysymyksiä ja antaa kirjallista palautetta. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen!

Asukastilaisuuden keskusteluista tehdään muistiinpanot ja ne käsitellään myöhemmin hyvinvointialueen palveluverkon työryhmissä.

Tilaisuutta on mahdollista seurata myös etänä.

Striimin linkki: https://www.youtube.com/watch?v=kTA2eOUgfZs 

Lisätietoja:

  • Keski-Suomen hyvinvointialue: Olli Karola, osallisuuskoordinaattori, olli.karola(at)hyvaks.fi, p. 050 476 7639
  • Toivakan kunta: Satu Korhonen, hyvinvointisuunnittelija, satu.korhonen@toivakka.fi, p. 040 192 7817

 

Palaa tapahtumien selailuun