Siirry sisältöön

Hyvä arki kaikille – Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelutilaisuus Äänekoskella

Hyvä arki kaikille – Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelutilaisuus Äänekoskella 11.10.

Miten Keski-Suomen hyvinvointialueesta tehdään ihmislähtöinen? Miten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluiden tulisi toimia asukkaiden kannalta? Millaisia odotuksia eri toimijoilla ja keskisuomalaisilla on hyvinvointialueelle?

Kaikille avoin Hyvä arki kaikille -teemainen keskustelutilaisuus järjestetään tiistaina 11.10. kello 18.00–19.30 Äänekosken Pankkari-areenalla, osoitteessa Vanha Vaasantie 462. Kahvitarjoilu alkaa kello 17.30.

Yhteistä keskustelua tilaisuudessa pohjustavat aluevaltuuston puheenjohtaja Jani Kokko, aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, hyvinvointialuejohtaja Jan-Johannes Tollet, aluevaltuuston 2. varapuheenjohtaja Janne Luoma-aho ja Äänekosken sosiaali- ja terveysjohtaja Saara Kuusela.

Katso tilaisuuden tarkempi ohjelma: Hyvä arki kaikille – Keski-Suomen hyvinvointialueen keskustelutilaisuus Äänekoskella | HyvaKS.fi

Tilaisuus striimataan ja keskusteluun voi osallistua myös etäyhteyksin. Tilaisuuden linkki ja ohjeet keskusteluun osallistumiseksi julkaistaan osoitteessa www.hyvaks.fi/strategia.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Keski-Suomen hyvinvointialueen Hyvä arki kaikille -keskustelutilaisuuksiin voi osallistua vielä myöhemmin syksyllä 8.11. Laukaassa ja 22.11. Keuruulla. Myös Laukaan 8.11. tilaisuus tullaan striimaamaan.

 

Lisätietoja tulevista tilaisuuksista:

 

Palaa tapahtumien selailuun