uk de

Kulttuuritoimi

Kulttuuritoimi järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia sekä tekee yhteistyötä toivakkalaisten järjestöjen ja seurakuntien kanssa. Tavoitteena on tarjota kuntalaisille myönteisiä kokemuksia sekä tukea lasten ja nuorten tervettä kasvua.

Kulttuuriaitta
Kulttuuritoimi vastaa Toivakan Kulttuuriaitan toiminnasta. Kulttuuriaitta tuottaa kouluille ja päivähoitoon erilaisia työpajoja ja tapahtumia sekä henkilökunnan koulutusta. Meiltä voi myös kysyä neuvoja ja vinkkejä lasten taidekasvatus- ja kulttuuriasioissa.

Kulttuuriaitan toiminnan suunnittelija:
Paula Marttila
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  


Lastenkulttuuritalo Puukkis
Toivakan vanha puukoulu kunnostettiin v. 2007 EU-tuen ja kunnan omin varoin taidekoulun sekä koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan tilaksi sekä lisäksi muuhun satunnaiseen lasten ja nuorten toimintaan. Puukkis-nimen saanut lastenkulttuuritalo sijaitsee koulukeskuksen pihapiirissä. 

Puukkiksen toiminnasta vastaa kirjasto- ja kulttuuritoimi. Vakituisen käytön lisäksi Puukkiksen luokat ovat varattavissa etukäteen kirjastosta p.050-5571 514 kulttuuritoimintaan ja kokouskäyttöön. Varattavia luokkia on kaksi ja niiden käyttö on toivakkalaisille ilmaista. Puukkiksen ns. talonmiehen puoli ei ole varattavissa (aamu- ja iltapäiväkerhon tila).

Sivistystoimenlautakunta on hyväksynyt puukoululle omat käyttösäännöt, joita koulun alueen säännöt täydentävät (Sivltk 12.8.2008 § 62).


Puukkiksen luokkien pysyvät varaukset:
Iltapäiväkerho ma, ti, ke, pe klo 12-17 
Taidekoulu to klo 15 - 21
MLL ma klo 9-12

Kulttuuritoimen vastaava:
Kirjastonjohtaja
Katariina Siironen
puh. 040-632 9225
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Sivistystoimenjohtaja:
Juhani Holopainen
puh. 050-541 9826
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.