uk de

Kulttuuritoimi

Kulttuuritoimi järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia sekä tekee yhteistyötä toivakkalaisten järjestöjen ja seurakuntien kanssa. Tavoitteena on tarjota kuntalaisille myönteisiä kokemuksia sekä tukea lasten ja nuorten tervettä kasvua.

Kulttuuriaitta
Kulttuuriaitta on yhdeksän keskisuomalaisen kunnan muodostama lasten- ja nuortenkulttuurin yhteistyöverkosto. Toivakka on ollut mukana Kulttuuriaitan toiminnassa vuodesta 2006. Toivakan kulttuuritoimi järjestää Kulttuuriaitta -yhteistyönä monitaiteisia, osallistavia ja inspiroivia työpajoja ja tapahtumia kouluissa ja päiväkodeissa sekä henkilökunnan koulutusta. Kulttuuriaitta -toimintaa suunnitellaan yhteistyössä Puulan seutuopiston taidekoulun kanssa. Meiltä voi myös kysyä neuvoja ja vinkkejä lasten taidekasvatus- ja kulttuuriasioissa.


Toivakan perusopetuksen kulttuuriopetussuunnitelma Kulttuurivakka
 


Lastenkulttuuritalo Puukkis
Toivakan vanha puukoulu kunnostettiin v. 2007 EU-tuen ja kunnan omin varoin taidekoulun sekä koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan tilaksi sekä lisäksi muuhun satunnaiseen lasten ja nuorten toimintaan. Puukkis-nimen saanut lastenkulttuuritalo sijaitsee koulukeskuksen pihapiirissä. 

Puukkiksen toiminnasta vastaa kirjasto- ja kulttuuritoimi. Vakituisen käytön lisäksi Puukkiksen luokat ovat varattavissa etukäteen kirjastosta p. 050-5571 514 kulttuuritoimintaan ja kokouskäyttöön. Varattavia luokkia on kaksi ja niiden käyttö on toivakkalaisille ilmaista. Puukkiksen ns. talonmiehen puoli ei ole varattavissa (aamu- ja iltapäiväkerhon tila).

Sivistystoimenlautakunta on hyväksynyt puukoululle omat käyttösäännöt, joita koulun alueen säännöt täydentävät (Sivltk 12.8.2008 § 62).


Puukkiksen luokkien pysyvät varaukset:
Iltapäiväkerho ma, ti, pe klo 12-17 ke, to 12 - 16
Taidekoulu ke, to klo 16 - 21
MLL ke klo 9-12

Kulttuuritoimen vastaava:
Kirjastonjohtaja
Katariina Siironen
puh. 040-632 9225
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Sivistystoimenjohtaja:
Juhani Holopainen
puh. 050-541 9826
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.