uk de

Ajankohtaista

Toivakan kirjastosta Celia-kirjasto

Toivakan kirjasto on liittynyt yhteisöasiakkaaksi Celiaan. Celia on saavutettavan kirjallisuuden ja julkaisemisen asiantuntijakeskus, joka tarjoaa lukemisesteisille kirjallisuutta esim. äänikirjoina. Celian kirjoja voivat käyttää kaikki, joille tavallisen kirjan lukeminen on vaikeaa sairauden, vamman tai vastaavan syyn vuoksi. Lisätietoa Celiasta löytyy osoitteesta http://www.celia.fi.

Kirjaston kautta voi hankkia tunnukset Celian palveluiden käyttämiseen ja kirjasto tarjoaa myös opastusta palvelujen käyttöön. Celian palveluiden käyttäminen on asiakkaalle täysin maksutonta. Lukemisesteinen asiakas voi rekisteröityä kirjastossa joko Celian äänikirjapalvelun tai CD-kirjakerhon käyttäjäksi. Äänikirjoja voi kuunnella verkkopalvelun kautta suoratoistona tai lataamalla ne omalle laitteelle.

Celia-asiakkaaksi rekisteröitymiseen voi varata ajan kirjastosta. Rekisteröitymistä varten tarvitaan kuvallinen henkilökortti. Äänikirjapalvelun käyttöä varten tarvitaan toimiva sähköpostiosoite ja verkonkäyttömahdollisuus. CD-kirjakerho on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät voi käyttää verkkopalvelua. Lääkärintodistusta lukemisesteestä ei tarvita, vaan suullinen ilmoitus riittää.

Lisätietoja Anne Vihinen, p. 050 551 7515.