uk de

avoimet-tyopaikat

Rakennustarkastaja-ympäristösihteerin virka

Haemme rakennustarkastaja-ympäristösihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan. Hakuaika virkaan on 27.8.-30.9.2019.

Hakijalta vaaditaan MRA (895/1999) 4 ja 108 § mukainen kelpoisuus.

Aikaisempi työkokemus rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun tehtävissä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostetaan tietotekniikan hallintaa, kunnallishallinnon tuntemusta, yhteistyökykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Rakennustarkastaja-ympäristösihteerin tehtäviin kuuluu Toivakan kunnan hallintosäännössä määrätyt rakennusvalvontaan ja ympäristönsuojeluun liittyvät viranomaistehtävät. Tehtävään kuuluu myös pohjakartan päivitys ja muut maanmittaukseen liittyvät työt. Lisäksi viranhaltija osallistuu kunnan asemakaavateiden korjaussuunnitteluun.

Virka täytetään 1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukau­den koeaikaa. Virkaan valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista ja hyväksytty huumausainetestitulos.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa.

Toivakan kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. tekninen johtaja Jukka Paalanen, 040 640 2034.

Hakuaika päättyy 30.9.2019 klo 14. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse Toivakan kunnanhallitus, Iltaruskontie 2, 41660 Toivakka.