Kirjasto avataan noutolainaukselle 11.5.

Toivakan kirjasto avataan noutolainausta varten maanantaina 11.5. Kirjasto on toukokuussa avoinna ma klo 12-18 ja ti-pe 12-16. Helatorstaina 21.5. ja sitä seuraavana perjantaina kirjasto on suljettu.

Toukokuun aikana kirjastosta voi lainata etukäteen varattua aineistoa ja palauttaa lainoja. Lainaaminen tapahtuu pääosin automaatilla. Palautukset voi jättää palautusluukkuun tai palautuskärryihin. Henkilökunta auttaa automaatin käytössä tarvittaessa. Kirjastossa asioidessa tulee noudattaa suositeltuja turvavälejä ja hygieniamääräyksiä.

Aineistoa voi varata verkkokirjastossa (www.keskikirjastot.fi). Jos asiakkaalla ei ole varaamiseen tarvittavaa PIN-koodia, sen saa noudettua kirjastosta. Kirjastoon voi tarvittaessa olla yhteydessä myös sähköpostilla tai puhelimella ja pyytää varaamaan aineistoa.

Lehtilukusali, asiakaskoneet ja kokoelmat eivät ole vielä asiakkaiden käytettävissä. Myös wc-tilat on suljettu. Maksuja ei toukokuun aikana käsitellä. Kirjastotilat avataan 1.6.

Takaisin ajankohtaisiin