uk de

Majoitus ja juhlat

Nukula

Maaseutumatkailua ekologisella Nukulan tilalla, majoitusta rakkaudella ja kunnioituksella nykyaikaisiksi entisöidyissä maatilarakennuksissa Päijänteen kupeessa. Kokous-, koulutus-, juhla-, sauna- ja majoituspalvelut, kurssit sekä retriitit. Avoinna ympäri vuoden tilauksesta.
Piililäntie 7, 41630 Oravasaari, p. 040 7038 136, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Perhehotelli Ruuhipirtti

Maaseutumatkailua aamiaismajoituksella päärakennuksen viihtyisissä huoneissa tai erillisissä lomamökeissä. Majoitus- ja ravintolapalvelut, kesäteatteri, kokous-ja juhlapalvelut. Avoinna tilauksesta ympäri vuoden.
Ruuhipirtintie 44, 41440 Ruuhimäki, p. 014 411 2200, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Taulun kartano

Tasokasta kartanomajoitusta ja ravintolapalveluja menneen ajan hengessä, nykyajan mukavuuksilla. Lisäksi vuokrattavana ympärivuotisessa käytössä oleva hirsihuvila. Majoituspalvelut, kokous- ja juhlapalvelut, saunat, elämyspalvelut, ravintolapalvelut, anniskeluoikeudet. Avoinna ympäri vuoden tilauksesta, heinäkuussa joka päivä myös ilman etukäteisvarausta.
Tauluntie 596, 41410 Kankainen, p. 020 7353 402, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Wäärälä

Wäärälä on kotoisan ilmapiirin juhla- ja lomapaikka. Hyvinvointikurssit, retriitit, perhejuhlat, yritysten kokoukset ja virkistyspäivät, lastenleirit, erityisryhmien vierailut, perheiden lomanvietot. Avoinna ympäri vuoden tilauksesta.

Pirttijärventie 274, 41440 Ruuhimäki, p. 044 988 2582, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Leirintäalue Camping-Ruuhimäki

Camping-Ruuhimäki on perinteinen leirintäalue Ruuhimäessä rauhaisan Ruokosen järven rannalla. Alueella voi majoittua leirintämökeissä, teltassa, matkailuautolla tai -vaunulla.

Tauluntie 83, 41440 Ruuhimäki, p. 014 867 419, 040 511 6487, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Mökkimajoitus

Kokous- ja juhlatilat

Huikon Kartano

Huikon Kartanossa voi järjestää isojakin tapahtumia ja majoittaa kymmeniä henkilöitä viihtyisästi. Huikon kartano tarjoaa erinomaiset puitteet tasokkaaseen liiketoimintaan, vapaa-aikaan ja edustukseen.

Hautajärventie 90, 41660 Toivakka, p. 050-584 9191, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.huikonkartano.fi

Kylätalot

Seuraavia kyläseurojen kylätaloja voi vuokrata erilaisiin juhla- ja kokoustarpeisiin.
Huikon kylätalo
Nisulan kylätalo

Paloskylän leirikeskus

Kesäaikaan vuokrattavissa (toukokuu-syyskuun loppu) oleva vanha koulu, jossa on päärakennus + viisi aittarakennusta ja sauna takkahuoneineen. Saunarakennusta voi vuokrata myös talviaikaan. Leirikeskus on miellyttävä paikka leireille, juhlille, saunailloille, lomailuun. Leirikeskuksen varaukset tehdään kunnantoimiston keskuksesta p. 050 570 2433.
Lisätietoa Paloskylän leirikeskus

Toivakan Riistahoitoyhdistyksen metsästysmaja

Toivakan Riistahoitoyhdistyksen metsästysmajaa ja saunaa voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin majaisännan kautta.
Lisätietoa Metsästysmaja

Vanha Pappila

Entisöity ja nykyaikaisin mukavuuksin varustettu Vanha Pappila on mitä parhain perhejuhlien, näyttelyiden ja erilaisten kokousten ja koulutustilaisuuksien pitopaikka. Avoinna tilauksesta ympäri vuoden.
Toivakantie 20, 41660 Toivakka, p. 014 871 115
www.toivakanpitajaseura.fi